Off-grid… ook iets voor mij? Lees meer over de voordelen van onze systemen!

Is off-grid gaan met pulltheplug.be niet te drastisch? Hoe kan ik dit thuis bereiken? Kan ik ook deels “off-grid” gaan?

Ja, dat kan!

Ga off-grid!

Inderdaad, volledig autonoom worden is niet voor iedereen weggelegd. Sommige geïnteresseerden hebben nu eenmaal niet de geschikte woning voor een dergelijk uitgebreid project, terwijl anderen hun verbruik moeilijk kunnen afstemmen op de overvloed aan energie die de zon hen kan bieden.

Toch kan pulltheplug.be ook voor hen een oplossing bieden.

Hoe dan?
Wij bieden een totaaloplossing op maat. Een gedeeltelijke off-grid oplossing op maat van uw situatie kan aantrekkelijk zijn, ook al kan of wil u voorlopig niet losgekoppeld worden van het elektriciteitsnet.
Wist u dat, in onze buurlanden, het principe van de terugdraaiende teller niet meer gerespecteerd wordt? In Duitsland wordt de consument financieel aangemoedigd stroom te verbruiken wanneer deze geproduceerd wordt. Dit is vanzelfsprekend: de zon schijnt vooral wanneer we buitenshuis zijn! Bovendien is er ook het ecologische standpunt. Bij elke energietransfer naar het net zijn er verliezen. Door te optimaliseren welke verbruikers actief zijn, kan dit vermeden worden.

Pulltheplug.be helpt door stroom op te slaan en door grootverbruikers, zoals uw warmtepomp, aan te spreken in tijden van overvloed!

Wees de toekomst en veranderende wetgeving voor! Word meer energie-onafhankelijk!

Zonnepaneelinstallatie off-grid